dijous, 28 d’abril del 2016

III JORNADA LIGA JUDITO ALBACETE

Aquest dissabte 23 de gener els judokes Samuel, Raül, Natalia, Alex, Eric, Xavier, Hugo i Isabel han participat a la 3 jornada de a lliga judito, en aquesta ocasió a Albacete.

En primer cop van competir els Benjamins i hi ha sigut Raül que ha fet ni més ni menyss que sis combats! El primer guanyat per un tai otoshi majissim. En el segon combat, el primer ippon per o soto gari i l’ altre per immobilització, i així successivament altre 3 combats fins que al arribar a la final li van arravatar el primer lloc nomes per un mísero yuko.

Quedant en segon lloc Ara bé Samuel no ha sigut la seva millor competició, el primer combat, passable hi que aquell xiquet era molt bo, el segon , bueno ,passable i el tercer combat diries que directament no li va ficar ganes .

La següent en competir va ser Natalia, el primer combat molt bé va fer un Tai Otoshi molt bo, El segon combat el perd per decisió arbitral, pensem que no es del tot correcte, però passable, i el tercer mes del mateix però encara mes exagerat, semblava que tirava cap a casa

Demanem a l’arbitre si pot explicar al seva decisió, ja que l’altra judoka ha fet fins 4 falses entrades i Natalia llavors intentava voltar-la ( on l’àrbitre l’ha indicat els quatres cops feia la falsa entrada sense marcar shido), un cop hs intentat girar a Natalia la qual estava en posició defensiva agafant-li en les mans la cara i estirant cap a dalt, i ens diu que si però que no ha vist a l’altra judoka que fes res per intentar tirar-la, quant Natalia l’ha entrat dos de ashis , dos tai otoshi i cada cop que la rival anava al terra intentava treball de ne waza, evidentment no podem estar d’acord en aquets decisió arbitral de cap manera, però la respectarem. Com va dir un pare Que Santa Llúcia li conservi la vista , en conclusió segona però per a natros primera. Ara el torn de Alex, ell tampoc va fer molt bona competició.

En el meu punt de vista el primer encara val. Però el altres 3 malament peró malament, diries que no va entrar casi ninguna entrada i es passar tota l’estona en posició ultra defensiva. I arribem als mes grans, Isabel la única de les xiques infantils, del nostre club, va fer molt bona competició. Va guanya el primer d’un tani otoshi combinat en ura nage que la va deixar baldada i el segon d’immobilització. Quedant campiona absoluta de la seva categoria.

Sent una de les seves millors competicions. Eric, va fer una competició impecable. Hi això que aquell dia no portava les lentilles!El primer combat se la fet però li ha costa una mica. Lo segon el va fer amb una facilitat absoluta. I l’últim li va fotre una rebatuda que el va deixar tiritant.

O sigue, resumint, a quedat campió absolut. Ara, Hugo para ser una competició d’este nivell ho va fer molt bé. Va perdre el primer per immobilització. Peró el segon ha sigut crema, ja que li va fer un de ashi barai impressionant. Peró perd el tercer per immobilització contra un verd-blau.

Va quedar 3 de la seva categoria. I per últim, però no menys important, Xavier ens va deilatar en un judo fantastic: el primer el va guanyar en tomoe nage impressionant.. Al segon li va fer Waza-ari awasete-ipponn de seoi nage reverse i en semi finals un ashi barai. I en la final va perdre quedant 2n en la seva categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada