dijous, 28 d’abril del 2016

SUPER COPA ESPANYA INFANTIL TORTOSA

El passat diumenge 17/01/16 es va celebrar en el Pavelló Firal de Remolins i organitzada pel Club de Judo Tortosa-Priorat la Super Copa d’Espanya Infantil, prova classificatòria per al Campionat d’Espanya i que va comptar amb els millors judokes del panorama nacional sobre el tatami.

L’alt nivell exhibit pels esportistes participants arribats d’arreu d’Espanya va evidenciar el llarg camí i el futur assegurat que té el judo al nostre territori i en especial el dels esportistes catalans que van estar molt encertats disputant fins a 11 finals. Amb 6 medalles d’Or i 5 argents. Fins a 282 judokes es van citar en els tatamis, el nostre club va estar representat per Eric en -66 i Xavier en -50. Pel que fa als combats

Xavier va iniciar la competició en segona ronda directament i va lluitar contra el 2n del Ranking Espanyol Mateo Sorlis de la Comunitat Autònoma d’Astúries perdent per ippon en les acaballes del combat, remarcar que va puntuar de contra de tani otoshi i que l’àrbitre central va donar com ippon sent rectificat pels dos de taula com yuko, En la repesca que es feia a tècnica d’or directament va perdre per yuko als 40 segons conta Marc Bauxali Arson 9è del Ranking de la Comunitat Autònoma Valenciana. Eric va iniciar la competició en segona ronda directament contra 1r del Ranking Espanyol Pablo MENENDEZ FERNANDEZ de la Comunitat Autònoma d’Astúries puntuant Eric primer amb un yuko segons l’arbitratge però amb una volada espectacular de ippon seoi, posteriorment li van puntuar en contra un yuko i una penalització, faltant 10 segons anava perdent per un shido en contra i sense perdre la fer va continuar lluitant pel triomf quant a falta de 2 segons per finalitzar va entrar en tai otoshi marcant un ippon.

El semifinals el va fer contra Alvaro Garcia Rodriguez de la Comunitat Autònoma de Canàries (judoka que posteriorment va quedar 3) guanyant-lo per ippon de O Goshi Makikomi amb un impressionat vol del seu rival i passant a la final A la final es va trobar amb Sergio Lazaro Molina 7e del Ranking Espanyol de la Comunitat Autònoma de Madrid. Erik va remomtar als 2:02 un wazari en contra amb un espectacular UKI WAZA puntuant un Ippon més que merescut i proclamant-se Campió de la Super Copa d’Espanya Infantil -66 el que li repercuteix en 120 punts pel ranking Espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada