dijous, 28 d’abril del 2016

XV vila de falset

El passat diumenge 13 de desembre els judokes Alex, Natalia, Marc, Samuel i Raül del club judo Amposta van competir al XV Trofeu Vila de Falset on es van reunir un total de 95 judoques de diferents clubs com Bushido, Judo Club Canet, Sakura, Col·legi Sagrada família, Judo Olèrdola, Judo Vilafranca, Judo Club Cullera , Club Judo Priorat Tortosa, Judo el Pallaressos, Tot Judo Reus i Vital Esport.

El judoka Alex va fer una molt bona competició va guanyar tots el combats per ippon , excepte l’últim combat que anava una mica al seu bollo, que intentava fer una tècnica que havia vist fer as grans, peró ell no l’havia fet mai, així que va perdre el combat per tècnica d’or. Va quedar segon. Natalia, va participar en la categoria de menys de 30, on nomes eren 4 xiquetes.

Natalia va sortir triomfant dels combats per ippon reben únicament un yuko en contra. I com era de preveure es va tornar a casa amb la medalla d’or. Marc, va competir en la categoria dels pesos pesats , ho va fer com va poder, perdent el primer combat, ja que es va preocupa massa de trencar la guardià, però amb l’oportunitat del combat de la repesca, que el va perdre, quedant últim de la seva categoria, recordar que ha tornar a entrenar a bon ritme fa molt poc i això es nota, anirà millorant segur.

Samuel, va fer un gran competició, peró en el primer combat va fer una clau sense agafar-se!!! però en altres tres combats que va fer ho va fer molt bé, guanyant dos i perdent el últim contra una xiqueta que era tot un sac de nervis. I per últim peró no menys important Raül, que els va guanyar tots , en algunes ocasions el combat no va durar més de 20 s.

Jan Penas Forné

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada